Zorgboerderij De Boer Op

Afbeelding invoegen 

Gevraagd: helpende handjes met groene vingers op onze zorgboerderij.

 

Omschrijving

In het buitengebied van Dussen ligt ons melkveebedrijf, tevens zorgboerderij. Hier wordt een zinvolle dagbesteding aangeboden aan volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychische zorgvraag.

De begeleiding van de deelnemers wordt verzorgd door een klein team, bestaande uit zorgboer, zorgboerin en enkele vrijwilligers.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger (m/v) die het leuk vindt om plantjes te kweken en te verzorgen . We vinden het fijn als je wekelijks een halve dag in de kas en/of moestuin wilt komen werken en hierbij één of meerdere cliënten kan betrekken. Natuurlijk mag je zelf van de oogst meegenieten!

 

Werktijden/periode

In overleg, wekelijks een vaste halve dag, op dinsdag of woensdag.

 

Gewenste vaardigheden

De kandidaat dient kennis te hebben van groenteteelt en dient zelfstandig een zaaiplan te kunnen maken en uitvoeren. Wij verwachten dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt. De kandidaat heeft affiniteit met de doelgroep, die op de zorgboerderij werkt. De kandidaat dient over goede sociale vaardigheden en tact naar de cliënten te beschikken. Daarnaast dient de kandidaat emphatisch te kunnen luisteren en duidelijk een boodschap over te kunnen brengen naar cliënten. De kandidaat dient in staat te zijn op een rustige manier cliënten te motiveren en activeren. De kandidaat zorgt voor eigen vervoer.

 

Wat bieden wij je?

Door de kleinschaligheid is er sprake van een persoonlijke benadering. Je wordt gezien als waardevolle collega. Je vaste aanspreekpunt is altijd binnen bereik. Je gemaakte onkosten t.b.v. je activiteiten op de zorgboerderij worden vergoed. Daarnaast zijn de faciliteiten voor de cliënten ook op jou van toepassing, zoals eindejaarskado, uitstapjes.

 

Spreekt deze vrijwillige vacature je aan, neem dan contact op met

Zorgboerderij De Boer Op

Noldine van Wijk

Diebracht 1

4271 LV Dussen

06-12229069

E: noldinevanwijk@hetnet.nl

I: www.deboeropindussen.nl

F: www.facebook.com/zorgboerderijdeboerop

 

Wij kijken er naar uit om met je kennis te mogen maken!